Siirry sisältöön

Oletko valmis virtuaaliseen tähtiloistoon? Ammattialafoorumin iltagaala on nyt avoinna kaikille!

JHL:n huikeaan Ammattialafoorumiin on aikaa enää pari viikkoa! Ammattiliitto JHL kutsuu kaikki maksuttomaan iltagaalaan, jota tähdittävät Pete Parkkonen ja Krista Siegfrids!

Ammattialafoorumi on täällä aivan pian! Hyvä jäsen, ammattiliittosi JHL tarjoaa juuri sinulle etätapahtuman, jossa kuulet alasi viimeisimmät uutiset ja pääset maksutta kuulemaan kahden huippuesiintyjän keikat!

Tapahtumaan ehtii vielä ilmoittautumaan, mukaan pääsee aina 17.10. saakka. Ilmoittaudu nyt ja pääset kuulemaan huippupuhujia kahden päivän ajan! Tarkista koko ohjelma täältä.

Iltagaala on nyt avoinna kaikille

Tähtiammattilaisten koulutus on varattu vain JHL:n jäsenille. Pete Parkkonen ja Krista Siegfrids tähdittävät Tähtiammattilaisten iltagaalaa, jota pääsevät seuraamaan kaikki kiinnostuneet! Sinun täytyy vain rekisteröityä tapahtumaan.Linkki rekisteröitymiseen aukeaa lähempänä tapahtumaa, pysy kuulolla!