Siirry sisältöön

Jälleen uusi etu JHL:n jäsenille: Vuokraa auto edullisesti lomamatkalle tai arkiajoon

Ammattiliittosi JHL tarjoaa jälleen uuden edun juuri sinulle, hyvä jäsen. Nyt saat tuntuvan alennuksen Green Motion -autovuokraamosta, kun tarvitset menopeliä lomareissulle tai arkiajoon.

JHL:n jäsenenä pääset autoilemaan sutjakkaasti ja edullisesti. Green Motion -autovuokraamo tarjoaa sinulla aina vähintään 15 % alennuksen vuokrahinnasta. Alennus on voimassa kaikissa Suomen toimipisteissä. Käytä varatessasi koodia JHLAUTO15.

Muista myös edullinen polttoaine Teboililta

Autoilun säästöt kasvavat entisestään, kun tankkaat bensaa tai dieseliä Teboilin asemilta. JHL:n jäsenkortilla saat alennusta polttoaineesta Teboilin huoltamoilta ja automaattiasemilta lukuun ottamatta Teboil Express -automaattiasemia.

Tutustu kaikkiin jäsenetuihin ja liity ammattiliitto JHL:n jäseneksi jo tänään!