Siirry sisältöön

Tule mukaan, sanotaan yhdessä ei HKL-liikenteen romuttamiselle!

Ammattiliittosi JHL kutsuu juuri sinut keskiviikkona 22.9 kello 16.30 Helsingin Senaatintorille mielenosoitukseen, jolla vastustetaan HKL:n yhtiöittämistä. Pidetään Helsingin ratikka- ja metroliikenne sujuvana ja päätöksenteko avoimena.

Helsingin kaupunginvaltuusto päättää keskiviikkona 22. syyskuuta, tehdäänkö HKL:stä yhtiö. Ammattiliittosi JHL kutsuu juuri sinut mukaan mielenosoitukseen, jolla muistutetaan että yhtiöittäminen ei kannata.

Yhtiöittämiseen liittyy suuria riskejä ja epäselvyyksiä. YT-neuvotteluissa on salattu asioita ja JHL on tehnyt neuvotteluista poliisille tutkintapyynnön.

HKL:n voi vielä pelastaa

Mielenosoitus alkaa 22.9. kello 16.30 Helsingin Senaatintorilla. Paikalla on jaossa JHL-liivejä ja mielenosoituskylttejä. Voit myös tulostaa kuvat valmiiksi mukaan.

Helsingin kaupunginhallitus on jo hyväksynyt HKL:n muuttamisen yhtiöksi riskeistä huolimatta. Nyt on vielä viimeinen tilaisuus estää HKL:n romuttaminen. Tule näyttämään, mitä mieltä olet HKL:n yhtiöittämissuunnitelmista!

Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisia turvavälejä. Ethän tule paikalle sairaana.