Siirry sisältöön

Webinaari 22.9. – Askelmerkit A:sta Ö:hön. Mitä ehdokkuus liiton edustajistovaaleissa oikein tarkoittaa?

Tule linjoille keskiviikkona 22.9. klo 18 alkaen kuulemaan mitä, miksi ja milloin tapahtuu. Luvassa on lyhyt oppimäärä liiton edustajistosta ja ehdokkaaksi asettumisesta. Tiukkaa asiaa, muttei ryppyotsaisesti.

Liiton edustajiston jäsenenä pääset aitiopaikalle päättämään millä äänensävyllä työelämän tärkeimmistä asioista puhutaan tulevalla viisivuotiskaudella. Jos et vielä tiedä mistä on kyse, niin ei haittaa. Webinaarin jälkeen olet viisaampi.

Linkki webinaariin toimii 22.9. klo 18.00 alkaen.

Liiton johtokolmikko, puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine sekä toimialajohtajat Håkan Ekström ja Teija Asara-Laaksonen ovat paikalla ja kertovat liiton tuoreimmat kuulumiset.

Webinaarin juontaa ja lankoja pitää käsissään JHL:n järjestämiskoordinaattori Mikko Siljander.

Tilaisuudessa saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Mikä on edustajisto? Mitä se tekee? Miten pääsen vaaliehdokkaaksi?
Mitä teen ehdolle asettumisen jälkeen?

Liiton järjestöasiantuntijat käyvät läpi jokaisen askelmerkin. Lisäksi selviävät yhdistyksen rooli ja tehtävät, ja mitä puolestaan ehdokkaan pitää ja kannattaa tehdä ennen varsinaista vaalityöhön ryhtymistä.

Esimerkkejä ja vinkkejä kampanjointiin, mainostamiseen ja vaikka tukiryhmän perustamiseen on tarjolla. Liiton viestinnän puolesta vinkkejä jakaa viestintäjohtaja Kristiina Ahonen

Webinaarin päättää SAK:n nykyinen ja JHL:n entinen puheenjohtaja Jarkko Eloranta, joka kertoo millaista ääntä ehdolle asettujien kannattaa pitää niin omasta kuin työelämän puolesta. Ja ennen muuta miksi ehdokkaaksi asettuminen tässä ajassa on erityisen tärkeää!

Etkö millään malttaisi odottaa?

Voit availla ääntäsi jo ennen webinaaria ja virittää sen sävyä oikealle taajuudelle.

Käy tutustumassa mitä JHL tarjoaa ehdokkaaksi asettuville. Liiton edustajistovaalisivuilta löydät vaalityöhön paljon kivaa, värikästä ja uutta materiaalia. Ja totta kai myös tuiki tärkeitä neuvoja ja ohjeita.