Siirry sisältöön

Ammattialafoorumi siirtyy verkkoon, ohjelma säilymässä ennallaan

Jäsentemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille JHL:ssä kaikista tärkeintä. Siksi ammattiliittosi JHL on päättänyt siirtää Ammattialafoorumin 2021 verkkotapahtumaksi.

JHL suojaa jäsentensä turvallisuutta ja terveyttä kaikissa liiton tapahtumissa. Koronatilanne on edelleen epävakaa ja tartuntoja ilmaantuu paljon.

Viranomaisten vaatimukset tekevät turvallisen ja sujuvan tapahtuman järjestämisestä miltei mahdotonta. JHL oli suunnitellut Ammattialafoorumin turvallisuuden tarkoin. Valitettavasti se ei riitä. Olemme pahoillamme kaikkien jäsenten puolesta, jotka odottivat innolla tulevaa juhlaa ja olivat jo hankkineet paikkansa tapahtumaan.

Tilaisuuden siirtyminen verkkoon ei tarkoita, että ohjelma tai sisällöt kutistuisivat. Alun perin suunniteltu ohjelma toteutetaan kaksipäiväisenä, nyt vain virtuaalisesti.

Perjantain ohjelma on kaikille osallistujille yhteinen. Illan kruunaa yhä Tähtiammattilaisten palkitseminen ja gaalakonsertti. Lauantai-iltapäiväksi jakaudutaan ammattialakohtaisiin tilaisuuksiin.

Muutosten vuoksi tapahtuman ilmoittautumisaikaa on pidennetty. Ilmoittautua voi aina 17.10. asti.

Jos sinulla on erityistä kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: kurssit(at)jhl.fi.