Siirry sisältöön

JHL:n jäsen, päivitä tietosi omaJHL:ään ja osallistu lahjakorttien arvontaan

Nyt on aika tarkistaa ja päivittää jäsentiedot omaJHL:ään. Erityisen tärkeää tietojen päivittäminen on sinulle, joka siirryt syyskuun alussa SOTE-sopimuksen piiriin. Kun käyt tarkistamassa tietosi omaJHL:ssä 23.8.-4.10.2021 välisenä aikana, osallistut samalla S-ryhmän lahjakorttien arvontaan.

OmaJHL on JHL:n jäsenten sähköinen palvelukanava. Siellä voit hoitaa jäsenyyteesi liittyviä asioita missä ja milloin vain. OmaJHL:ssä voit esimerkiksi ilmoittaa jäsenmaksuvapautuksesta, tarkistaa yhteys- ja työnantajatietosi, tarkistaa että sopimusalasi (mitä työehtosopimusta työpaikallasi noudatetaan) on oikein, ilmoittaa työnantajamuutoksista, muuttaa yhdistystäsi, tilata jäsenkortin, tilata Motiivi-lehden ja kalenterin.

Tarkista, että omat tietosi ovat ajan tasalla

OmaJHL:ssä jäsentietojen henkilötiedoissa kysytään sähköpostiosoitettasi ja kännykkänumeroasi. Kohdassa jäsentietojen työsuhteet kysytään ammattinimikettäsi, työnantajaasi ja sopimusalaasi. Käy tarkistamassa nämä asiat ja laita tietosi kuntoon, mikäli ne kaipaavat päivitystä!

OmaJHL:ssä yhteys-, työnantaja- ja työehtosopimustiedot löytyvät jäsentiedot-linkin alta. Tarkista, että tietosi ovat oikein. Päivitä tarvittaessa.

Kun tietosi ovat oikein varmistat, että juuri sinulle kuuluvat JHL:n viestit tulevat perille. Viestit lähetetään sähköposteihin ja kännyköihin, joten on ensiarvoisen tärkeää, että omaJHL:ssä olevat tiedot ovat oikein.

Erityisen tärkeää omien tietojen tarkistaminen ja muuttaminen on niille jäsenille, jotka siirtyvät 1.9.2021 SOTE-sopimuksen piiriin.

Sinä joka siirryt SOTE-sopimukseen, odota ensin, että työnantajasi ilmoittaa sopimusalan muutoksesta. Kirjaudu sen jälkeen omaJHL:ään ja käy muuttamassa sopimusalasi SOTE-tesiksi. Tarkista samalla, että yhteystietosi, työpaikka- tai työnantajatietosi sekä ammattinimikkeesi on oikein.

Tarkista, päivitä ja voita S-ryhmän lahjakortti!

Kaikkien 23.8.−4.10.2021 omaJHL:ään kirjautuneiden kesken arvotaan 20 kpl 50 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Arvonta suoritetaan 7.10.2021. Katso tästä arvonnan säännöt.

Jos et vielä ole käynyt omaJHL:ssä, käy nyt luomassa tunnukset palveluun. Voit myös ensin tutustua omaJHL:stä kertovaan nettisivuumme.

Huom! Torstaina 30.9.2021 tehty ohjelmistopäivitys saattaa aiheuttaa jonkin aikaa muun muassa salasanojen toimituksessa hitautta. 

1.10.2021 klo 13.20 tekstiin lisätty tieto ohjelmistopäivityksen aiheuttamasta toimintojen tilapäisestä hidastumisesta.