Siirry sisältöön

Nyt on aika tilata JHL:n kalenteri ensi vuodelle: hoida tilaus oitis omaJHL:ssä

JHL:n jäsenenä saat ilmaisen jäsenkalenterin muutamalla napin painalluksella. Tilaa ensi vuoden kalenteri sunnuntaihin 19.9. mennessä. Tilaus jatkuu automaattisesti tuleville vuosille eli sinun täytyy tehdä tilaus vain kerran. Jos olet jo aiemmin tehnyt kalenteritilauksen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Saat kalenterin automaattisesti.

On jälleen aika tilata JHL:n upea jäsenkalenteri!  Tee tilaus sunnuntaihin 19. syykuuta mennessä, niin saat kalenterin kotiisi Motiivin numero 7/2021 mukana. Jos olet jo aiemmin tehnyt kalenteritilauksen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Saat kalenterin automaattisesti.

Ympäristö kiittää, kun kalentereita ei tehdä turhaan

Kalenteri on osa JHL:n kattavia jäsenetuja. Postitamme kalenterin vain jäsenille, jotka ovat tilanneet sen omaJHL:n kautta. Paperinkulutus sekä kalentereiden valmistamisesta ja kuljettamisesta syntyvät päästöt putoavat, kun paperikalentereita ei paineta turhaan.

Kalenterin tilaaminen omaJHL:stä on nopeaa. Näin teet tilauksen, joka on voimassa myös tulevina vuosina. OmaJHL:stä voit samalla tarkistaa ja päivittää yhteystietosi!