Siirry sisältöön

Millainen on äänensävysi? Tule ehdolle JHL:n vaaleihin!

JHL:n jäsenet päättävät ensi vuonna vaaleissa, keiden ääni liiton päätöksissä jatkossa kuuluu. Juuri sinä voit lähteä ehdolle vaaleissa, kun olet liittynyt ammattiliitto JHL:n jäseneksi elokuun loppuun mennessä.

JHL:n edustajistossa pääset päättämään, miten ammattiliitto muokkaa suomalaista työelämää. Edustajiston jäseneksi voit pyrkiä vaaleissa, jotka pidetään helmikuussa 2022.

Ehdokkaiden haku alkaa 1. lokakuuta. Jos et vielä ole ammattiliitto JHL:n jäsen, liity liittoon pikavauhtia. Ehdolle voivat päästä liiton jäsenet, jotka ovat liittyneet JHL:ään elokuun 2021 loppuun mennessä.

JHL:n vaaleissa juuri sinä voit saada oman äänensävysi kuuluviin. Tule mukaan ja sano ääneen, miten suomalaisen työelämän pitää muuttua.