Siirry sisältöön

Päivitä ammattitaitosi avoimessa ammattikorkeakoulussa – JHL maksaa valtaosan opinnoistasi

Lähes 500 JHL:n jäsentä on opiskellut kevään aikana liiton tukemilla avoimen ammattikorkeakoulun verkkokursseilla. Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa 16. elokuuta. Tarjolla on monipuolinen valikoima erilaisia kursseja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain kiinnostavaa opittavaa!

Vuoden 2021 alusta alkaen JHL on tarjonnut jäsenilleen mahdollisuuden osallistua avoimen ammattikorkeakoulun verkkokursseille alennettuun hintaan. Kursseja on voinut valita useiden eri ammattikorkeakoulujen kurssitarjonnasta CampusOnline.fi -palvelussa. Jo lähes 500 liiton jäsentä on hyödyntänyt jäsenetua! Miltei jokainen opintoja käyneistä JHL:läisistä suosittelisi kurssia kaverilleen. Suuren suosion vuoksi JHL on kolminkertaistanut paikkamäärän opinnoissa: JHL:n jäsenille on tänä syksynä varattu 1500 paikkaa avoimen opintoihin.

Valittavissa kymmeniä erilaisia kursseja

Haluaisitko oppia esimerkiksi erityisruokavalioista tai sukupuolen ja seksuaalisuuden ammatillisesta kohtaamisesta? Kiinnostaisiko turvallisuusjohtaminen, taloushallinto tai juoksukoulu? JHL pitää tärkeänä mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kannustaakin kaikkia jäseniä päivittämään osaamistaan. Tänä syksynä verkossa suoritettavia opintoja tarjotaan jälleen monilta eri aloilta. Valittavissa on noin 40 erilaista kurssia. Ammatillisten opintojen lisäksi tarjolla on myös roppakaupalla hyvinvointia tukevia kursseja ja työelämätaitoja edistäviä kokonaisuuksia.

  • Syksyn kurssitarjonta tulee näkyville 9. elokuuta.
  • Ilmoittautuminen syksyn kursseille aukeaa 16. elokuuta kello 8.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu opintoihin CampusOnline.fi -palvelun nettisivuilla!
Kurssit, joihin JHL myöntää kurssitukea, tunnistat JHL:n logosta.

Liitto maksaa jäsenen kurssimaksusta 75 prosenttia. Esimerkiksi 60 euron kurssimaksusta jää jäsenelle maksettavaa vain 15 euroa. Suurin osa kursseista on työttömille ja lomautetuille maksuttomia. Osa kursseista on kaikille täysin maksuttomia.

Ilmoittautumalla nopeasti varmistat paikkasi

Syksyn avoimen ammattikorkeakoulun opinnoissa on varattu tilaa 1500:lle JHL:n jäsenelle. Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi nopeasti ja päivitä osaamisesi!

Näin hoidat ilmoittautumisen:

  1.  Etsi CampusOnline.fi -palvelusta JHL:n logolla varustettu kiinnostava opintojakso ja ilmoittaudu mukaan.
  2.  Maksa jakso ilmoittautumisen yhteydessä.
  3.  Ota talteen kuitti kurssimaksusta.
  4.  Nauti opinnoista ja suorita opintojakso.
  5.  Hae kurssitukea.
  6.  Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä JHL:ään sähköpostilla kurssit@jhl.fi.

Lue lisää JHL:n jäsenetuna tarjottavista avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista: jhl.fi/avoinamk

Etkö ole vielä jäsen? Liittymällä JHL:n jäseneksi pääset käsiksi edullisempiin avoimen ammattikorkeakoulun kursseihin ja muihin monipuolisiin jäsenetuihimme.
Liity jäseneksi!