Siirry sisältöön

Suomipopin tähtien kesäkonsertit korvaavat perinteisen Työväen musiikkitapahtuman

Valkeakosken perinteinen Työväen musiikkitapahtuma peruttiin tältä kesältä, mutta mahtavaa musiikkia ja keikkoja on tarjolla festivaalin ajankohtana 28.7.-1.8.2021 kesäkonserttien muodossa. Esiintymislavelle nousevat muun muassa BEHM, Erika Vikman ja Irina. Lipunmyynti alkaa Tiketissä 14.6.

Työväen musiikkitapahtuman kesäkonsertit järjestetään 28.7.-1.8.2021 Valkeakosken Apianniemen kesäteatterilla. Useat jo aiemmin musiikkitapahtumaan kiinnitetyistä upeista artisteista esiintyvät kesäkonserteissa.  Esiintyjiä ovat muun muassa BEHM, Erika Vikman, Erja Lyytinen, Herra Ylppö, Irina, Kake Randelin, Konsta Hietanen ja Muska. 

Lipunmyynti konsertteihin alkaa Tiketissä maanantaina 14.6.2021.

Sunnuntaina 1.8. uusitussa Lepänkorvan puistossa vietetään lastentapahtumaa, jossa nähdään Blind Gut sirkustaiteilijoiden esitys Kuin kala puussa. Lastentapahtumaan on vapaa pääsy.

Katso tarkemmat esiintymispäivät ja muu ohjelma Työväen musiikkitapahtuman nettisivuilta

Jo hankitut festivaaliliput vuosille 2020 ja 2021 käyvät sellaisinaan kesällä 2022 kun Työväen musiikkitapahtuma juhlii täyttä 50 vuotta. Lipun voi myös halutessaan palauttaa Tiketin ohjeiden mukaisesti.