Siirry sisältöön

Ilmoittaudu Ammattialafoorumiin nyt: JHL tarjoaa nopeimmille kierroksen Tampere-talon kulisseihin ja Muumien maailmaan!

Ammattialafoorumi tarjoilee ammattiliitto JHL:n jäsenille huippupuhujia, loisteliaan iltagaalan ja musiikin juhlaa! Ohjelma vie tähtiammattilaiset myös Tampere-talon kulissien taakse ja Muumimuseon saloihin. Paikkoja kierroksille on vähän, ilmoitamme erikseen kun paikkojen haku aukeaa!

JHL:n suurin jäsentapahtuma Ammattialafoorumi tarjoaa kiinnostavaa ohjelmaa kahden päivän täydeltä. Huippuluentojen, Tähtiammattilaisten gaalan ja musiikkispektaakkelin lisäksi JHL:n jäsenet pääsevät mukaan kahdelle kierrokselle, joilla tutustutaan Tampere-talon saloihin!

Paikkoja kierrokselle on hyvin rajoitetusti. Ilmoittaudu Ammattialafoorumiin pian, opaskierroksille ilmoittautuminen aukeaa lähempänä tapahtumaa.

Kurkista Tampere-talon kulisseihin!

Millaisissa pukuhuoneissa esiintyjät valmistautuvat lavalle menoon? Montako tuhatta kiloa tekniikkaa Ison salin näyttämötornissa roikkuu? Paljonko ruokaa, juomaa ja pyykkiä liikkuu maanalaisella huoltokäytävällä? Kuinka esiintyjän rikkoutunut esiintymisasu saadaan kuntoon juuri ennen esitystä?

Pääset vierailulle kulissien takaiseen maailmaan, missä tapahtumat rakennetaan ja esiintyjät valmistautuvat nousemaan näyttämölle. Kierros on esteetön.

Kierrokselle mahtuu mukaan 15 osallistujaa. Kierros kestää 45–60 minuuttia.

Sukella Muumien maailmaan!

Opastettu kierros Muumimuseoon avaa muumikirjojen tarinoita ja kertoo Tove Janssonin työstä. Pääset tutustumaan kuvituksen ja tarinoiden kiehtoviin yksityiskohtiin oppaan johdolla!

Suuri juliste, jossa muumin kuva ja teksti "Taikurin hattu". Taustalla Muumimuseon näyttely.
Kuva: Tampere-talon kuvapankki / Jari Kuusenaho/Tampereen taidemuseo

Kierrokselle mahtuu korkeintaan 30 vierasta, opastus kestää 45 minuuttia. Ammattiliittosi JHL tarjoaa sinulle osallistumisen, kun ilmoittaudut siihen osana Ammattialafoorumin ohjelmaa!

Muumimuseo on Ammattialafoorumin aikana auki normaalien aukioloaikojensa mukaan. Voit vierailla museossa myös omalla kustannuksellasi.

Ammattialafoorumi järjestetään 29.–30. lokakuuta 2021 Tampere-talossa. Mukaan pääsee 1 000 vikkelintä JHL:n jäsentä ammatista ja asuinpaikasta riippumatta.