Siirry sisältöön

Kaipaako ruotsin kielesi kohennusta? Hae nyt hyödylliseen kielikylpyyn Ahvenanmaalle!

Tarjolla on JHL:n jäsenille maksuton kielikurssi Ahvenanmaalla 23.–28.8.2021. Kurssiin sisältyy tutustumista oman alasi työpaikkaan ja sen sanastoon sekä päivittäistä kielen opiskelua.

Kielikylpy vahvistaa ruotsin kielen taitoa ja kannustaa kommunikoimaan ruotsiksi.

Kurssi on tarkoitettu etenkin pohjoismaisen yhteistyön parissa aktiivisesti toimiville. Jos olet ajatellut hakea esimerkiksi Geneve-koulun tai Nordenskolanin kursseille, on kielikylvystä taatusti hyötyä.

Kielikylpyä ammattisi puitteissa

Kielikylvyssä pääset toivomallasi työpaikalla tai toimialalla perehtymään aidossa ympäristössä oman alasi ruotsinkieliseen sanastoon. Voit osallistua joko seuraamalla toimintaa tai osallistumalla myös itse työskentelyyn.

Päivät sisältävät lisäksi viisi tuntia ruotsin kielen opiskelua ammatillisten tarpeittesi ja toiveittesi mukaan sekä kaksi tuntia varsinaista ruotsin kielen kielioppiopetusta.

Oppiminen on tehokasta, koska se tapahtuu 2–6 osallistujan pienryhmissä. Oppitunnit järjestetään Maarianhaminan järjestötalolla.

Myös iltaisin on tarjolla ruotsin kielen taitoja kehittävää tekemistä. Kahtena iltana pääset osallistumaan joko kokoukseen tai kulttuuririentoihin. Ahvenanmaa valmistautuu vuoden 2022 itsehallintonsa 100-vuotisjuhlaan ja siihen liittyen järjestetään kulttuuritilaisuuksia myös kielikylpykurssin ajankohtana.

Mitä maksaa ja sisältää?

JHL:n jäsenelle ei kielikylpy maksa mitään. Ja kaikki tämä sisältyy:

  • laivamatka Viking Linella ja Suomen sisäiset matkat edullisimman matkustustavan mukaan
  • lounaat ja päivälliset kurssipäivinä
  • majoitus vierastaloissa yhden hengen huoneissa (sisältää myös aamiaisen)

Kielikylpykurssin järjestävät TSL ja ABF Ahvenanmaa.

Hae pikaisesti ja täytä lomake täällä! Paikkoja on rajoitetusti ja hakuaika päättyy 10.6.