Siirry sisältöön

SOTE-sopimus tulee – Kunta-alan sote-ammattilainen, tule JHL:n infotilaisuuteen 7.6. kuulemaan, mitä työehdoillesi tapahtuu uuden sopimuksen myötä

Kunta-alan sosiaali- ja terveysalan henkilöstön virka- ja työehtosopimus SOTE-sopimus tulee voimaan 1.9.2021. JHL järjestää 7.6. infotilaisuuden uudesta sopimuksesta. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille sote-alan ammattilaisille, jotka tällä hetkellä ovat kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n piirissä.

SOTE-sopimus tulee voimaan 1.9.2021. Uusi virka- ja työehtosopimus koskee henkilöstöä, joka työskentelee KVTES:n mukaisissa sote-alan tehtävissä. JHL järjestää 7.6.2021 sopimuksesta infotilaisuuden jossa käydään läpi, mikä työehdoissa muuttuu ja mikä ei muutu.

JHL:n avoin SOTE-sopimuksen info järjestetään webinaarina maanantaina 7.6.2021 klo 17-18.30.

Ilmoittaudu tästä linkistä webinaariin viimeistään keskiviikkona 2.6.2021. Webinaarin linkki ja ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Voit lähettää etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä osoitteeseen kyselytunti@jhl.fi. Kysymysten viimeinen lähetyspäivä on maanantai 31.5.2021. Lähetä kysymyksesi otsikolla SOTEsopimus.

Tilaisuus on avoin kaikille KVTES:n piirissä oleville sote-alan ammattilaisille. JHL valvoo kaikkien SOTE-sopimukseen siirtyvien jäsentensä etuja ammattinimikkeestä riippumatta. Liitto myös neuvottelee SOTE-sopimuksen sisällöstä ja kehittämisestä.