Siirry sisältöön

Tutustu JHL:n Nuorisofoorumin jäseniin somessa!

Nuorisofoorumi – tuttavallisemmin NuFo – koostuu JHL:n alle 30-vuotiaista jäsenistä. Tutustu nuorisofoorumilaisiin sekä heidän arkeensa JHL-nuorten sometileillä!

Nuorisofoorumin tehtävänä on tuoda nuorten ääni kuuluviin ammattiliiton sisällä. Jäsenet valitaan valtakunnallisesti eri puolelta Suomea ja toimikausi kestää aina kaksi vuotta. Nuoret toimivat linkkinä oman alueensa nuorten välillä.

Sosiaalisessa mediassa on käynnissä ”Päivä nufolaisen kanssa” -juttusarja, jossa esillä ovat Nuorisofoorumin jäsenet. Sarja näkyy JHL-nuorten Facebookissa ja Instagramissa. Otathan kanavat seurantaan!

Instagramissa pääset tutustumaan Nuorisofoorumin jäsenen päivään stoorin kautta sekä kuulemaan ajatuksia nuorten näkökulmasta. Tervetuloa mukaan seuraamaan JHL:n huikeaa porukkaa, jossa nuoret tekevät upeaa vaikuttamistyötä ammattiliitossa!

Nuorisofoorumilaiset ovat mukana monissa JHL:n tapahtumissa, jotta nuorten ääni ja näkyvyys saadaan esille monipuolisesti liiton toiminnassa. Foorumilaiset myös kehittävät nuorille jäsenille tarkoitettua toimintaa.

Nuorisofoorumista ja JHL-nuorten tapahtumista löydät tietoa JHL:n verkkosivuilta.

Heräsikö kysyttävää tai ajatuksia JHL-nuorten toiminnasta tai tapahtumista? Olethan rohkeasti yhteydessä: nuoret@jhl.fi

Lisätietoja nuorten toiminnasta antaa:
Maria Helin JHLn järjestöasiantuntijajärjestöasiantuntija Maria Helin,
maria.helin@jhl.fi tai
050 566 2370