Siirry sisältöön

Oletko ehdokkaana kuntavaaleissa? JHL tukee jäsentensä vaalikampanjointia

JHL tarjoaa kuntavaaliehdokkaiden käyttöön 15 työkalua, joilla kunnat saadaan entistä ehompaan kuntoon. Ammattiliitto JHL:n jäsenet voivat myös hakea liitolta rahallista tukea kampanjointiin. Tukea voidaan myöntää vain, jos ehdokas sitoutuu JHL:n periaatteisiin. Mikäli et ensimmäisellä kierroksella hakenut tukea, tee se nyt. Vaalituen kakkoskierroksen hakuaika on 4.- 11.5.

Kesäkuussa 2021 äänestetään jälleen siitä, miten kunnat jatkossa tuottavat palvelunsa. Kuntavaaleissa valitaan päättäjät yli 300 kuntaan.

Ammattiliitto JHL auttaa jäseniään vaalityössä tarjoamalla selkeät teemat kampanjointiin. JHL:n kuntaremontti tarjoaa 15 työkalua, joilla kunnat laitetaan entistä ehompaan kuntoon.

Ehdokkaat voivat kertoa kampanjassaan, että he ovat JHL:n jäseniä. Ammattiliiton logon käyttö vaalimainonnassa on kielletty.

Hae ammattiliiton tukea vaaleihin

Rahallisen vaalituen toisen kierroksen hakuaika on 4.-11.5.2021. Mikäli et ole vielä hakenut tukea, hae sitä nyt alla olevalla lomakkeella. Löydät lomakkeen myös JHL:n Kuntaremontti-sivuilta.*

Ensimmäinen rahallisen tuen hakukierros päättyi 5.4.2021. Osa hakemuksista on vielä käsiteltävänä, joten jo ensimmäisellä kierroksella hekeneiden ei tarvitse hakea tukea uudelleen.

Kuntavaalit siirrettiin koronan takia pidettäviksi 13.6.2021. Ennakkoäänestys kotimaassa on 26.5.– 8.6.2021, ulkomailla ennakkoäänestysaika on 2.–5.6.2021.

Tarkista kuntavaalien aikataulut osoitteesta vaalit.fi.

*Linkki korjattu johtamaan lomkesivulle 5.5.2021 klo 8.36