Siirry sisältöön

Puoli vuotta aikaa tähtien loisteeseen! Varmista paikkasi JHL:n huikeaan Ammattialafoorumiin!

Ammattialafoorumiin, JHL:n suurimpaan jäsentapahtumaan, on aikaa enää puoli vuotta ja paikoista on jo varattu kaksi kolmasosaa. Varmista osallistumisesi jo tänään: Kuule huippupuhujia, juhli iltagaalassa ja kohtaa kasapäin muita alasi tähtiammattilaisia! Tampereella tavataan 29.–30. lokakuuta!

Kiihkeä odotus sen kuin tiivistyy, sillä JHL:n Ammattialafoorumiin on aikaa enää puoli vuotta! Ammattiliiton suurin jäsentapahtuma loistaa valoa lokakuun pimeyteen, kun JHL:n tähtiammatilaiset valloittavat Tampere-talon 29.–30. lokakuuta.

Paikoista on varattu kaksi kolmasosaa, varmista jo tänään että pääset mukaan syksyn parhaaseen tapahtumaan.

Ammattialafoorumi tarjoaa huippuluentoja kahden päivän ajan. Heti perjantaina 29. lokakuuta estradille nousee yksi Suomen tanssitaivaan kirkkaimmista tähdistä, Jorma Uotinen!

Lisäksi Tampereella luennoivat muun muassa keksijä ja yrittäjä Perttu Pölönen sekä työhyvinvoinnin asiantuntija Marja-Liisa Manka. Tapahtumaa tähdittää myös suojelija, presidentti Tarja Halonen! Tapahtuman juontaa näyttelijä Christoffer Strandberg.

Tapahtuma on osa JHL:n kattavia jäsenetuja. Ammattiliitto JHL tarjoaa jäsenilleen kahden päivän huippuluennot, majoituksen ja ruokailut satasella!

Liity JHL:n jäseneksi ja tule mukaan!

Perjantai-iltana meno ei hyydy!

Tapahtuman huipentaa Tähtiammattilaisten gaala, jossa Ammattiliittosi JHL palkitsee työelämän tähtiä. Silloin selviää muun muassa, kuka on vuoden nouseva tähti ja mistä löytyy loistavin työyhteisö. Tähtien etsintä on täydessä käynnissä, ilmoita ehdokkaasi meille elokuun loppuun mennessä!

Juhlat eivät lopu gaalan jälkeenkään, vaan lavan ottavat haltuun Krista Siegfrids ja Pete Parkkonen!

Lauantaina luvassa on vielä päivän täydeltä kiinnostavaa ohjelmaa ja tiukkaa asiaa. Puhetta riittää niin aktivismista, ravinnosta kuin työhyvinvoinnistakin!