Siirry sisältöön

Sosiaalialan ammattilainen, JHL neuvottelee sinunkin työehtosi: Kerro meille, mikä on tärkeintä tulevissa tes-neuvotteluissa

Ensi keväänä selviää, millaisille ehdoilla lähihoitajat, lastenhoitajat, sosiaaliohjaajat ja muut yksityisen sosiaalialan ammattilaiset tekevät töitä lähivuosina. Silloin yksityisen sosiaalipalvelualan tes-neuvottelut ovat täydessä käynnissä. JHL haluaa kuulla juuri sinun mielipiteesi neuvotteluiden tärkeimmistä tavoitteista.

JHL on oikea ammattiliitto juuri sinulle, jonka teet töitä yksityisellä sosiaalipalvelualalla. Voit liittyä JHL:n jäseneksi, jos ammattisi on esimerkiksi lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja tai sosiaaliohjaaja.

Yksityisen sosiaalipalvelu alan TES on JHL:n suuria sopimuksia

Alan palkat, vuosilomat ja muut työehdot määrää yksityisen sosiaalipalvelualan tes.

Neuvottelut uudesta työehtosopimuksesta ovat täydessä vauhdissa keväällä 2022. JHL tahtoo puolustaa kaikkien alan ammattilaisten työehtoja. Siksi tarvitsemme juuri sinun mielipidettäsi siitä, miten alan työehtoja pitää parantaa. Onko tärkeintä parantaa palkkausjärjestelmää, työaikoja, palkkoja vai perhevapaita?

Vastaa kyselyyn ja voita lahjakortti!

Voit vaikuttaa JHL:n neuvottelutavoitteisiin, kun vastaat kyselyymme alan työehtosopimuksesta. Kysely on lyhyt, vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin. Vastausaikaa on 19.5.2021 saakka. Odotamme vastaustasi, mielipiteesi on meille tärkeä.

Vastaa kyselyyn

Vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja vastanneiden kesken arvotaan 20 S-ryhmän lahjakorttia. Lahjakortin arvo on 50 euroa.