Siirry sisältöön

JHL:n lomamökkien varaus aukeaa tiistaina 20. huhtikuuta, lue ohjeet varausjärjestelmän käyttöön

JHL Lomavaraamon kautta jäsenet voivat varata Suojalan majaa Hartolassa sekä Koskenpään lomakylän huviloita ja mökkejä Jämsässä. Tutustu käyttöohjeisiin ja varaa edullinen mökkiloma!

Pitkä odotus on pian ohi, kun JHL:n jäsenet pääsevät varaamaan ammattliiton mökkejä ja huviloita! Varaukset sujuvat Lomavaraamon verkkojärjestelmästä. Lomavaraamossa jäsenet voivat varata mökkilomia Suojalan majaa Hartolassa sekä Koskenpään lomakylän huviloita ja mökkejä Jämsässä.

Liity JHL:n jäseneksi ja nauti lomaeduista!

Järjestelmä toimii tällä hetkellä vain tietokoneella. Helpoiten varaminen onnistuu Google Chromen, Mozilla Firefoxin tai Safarin verkkoselaimella. Järjestelmä ei toimi Internet Expolerilla eikä lomavaraamoa voi toistaiseksi käyttää mobiililla eikä tabletilla.

Lataa tästä Lomavaraamon käyttöohjeet. Luethan kohteiden tarkemmat tiedot ja varausehdot etukäteen liiton verkkosivuilta.

Muista rekisteröityä varausjärjestelmään

Sinun pitää kirjautua Lomavaraamoon, jotta voit käyttää varausjärjestelmää. Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään jäsennumeroa, otathan sen valmiiksi esille. Pääset rekisteröitymään ja tarkastelemaan kohteita maanantaista 19.4.2021 alkaen.

Varausaika alkaa 20.4.

Kohteet avautuvat varattavaksi 20.4.2021 kello 18. Jos kirjaudut järjestelmään ennen varausajan alkua, sinun pitää päivittää sivu kello 18 jälkeen. Silloin kohteiden varauskalenterit päivittyvät ajan tasalle. Lisätietoja varauskalentereista löydät varausohjeen kohdista 6 ja 7.

JHL:n kohteisiin pääsee toukokuun alkupuolella

Ensimmäinen varattavissa oleva ajankohta on 8.5.2021. Kohteet ovat varattavissa noin puoli vuotta eteenpäin.

Huomaa, että Koskenpään leirintäalueen mökit Annikki, Lemmikki ja Riihi ovat varattavissa aikavälillä 15.5.-30.9.2021.

Minimivarausaika on 2 yötä, varausten väliin tulee jättää yksi tyhjä vuorokausi.

Sesonkiaikoina eli viikoilla 8–11, 22–35 ja 51–1 voit tehdä vain kuuden (6) vuorokauden varauksia lauantaista perjantaihin. Kun koronatilanteesta pystytään palaamaan kohti normaalitilannetta, voit varata kohteita sesonkiaikana koko viikon ajaksi.

Lomajakso tulee maksaa heti varauksen yhteydessä. Maksu tehdään verkkopankissa, otathan verkkopankkitunnukset valmiiksi esille.