Siirry sisältöön

Suomipopin kuumimmat nimet lavalla Työväen musiikkitapahtumassa – JHL:n jäsenelle mojova alennus, kun toimit heti

Gasellit, Erika Vikman, BEHM, Popeda... JHL:n jäsenenä saat 20 euron alennuksen Valkeakosken Työväen musiikkitapahtuman rannekkeesta. Ranneke on voimassa neljä päivää, koko tapahtuman ajan 28.7.-1.8. Jäsenhintaisia early bird-lippuja myydään huhtikuun loppuun.

Valkeakosken keskikesästä on tulossa kuuma: Kirjasniemen festarialueella lavalle nousevat suomalaisen popin supernimet. JHL:n jäsenenä pääset Työväen musiikkitapahtumaan tuntuvalla alennuksella, kun toimit pian. Jäsenhintaiset early bird -liput ovat  nyt myynnissä.

JHL:n jäsenet voivat ostaa neljän päivän tapahtumarannekkeen 69,50 euron jäsenhintaan. Erikoishinta on voimassa 30.4.2021 saakka. Ostorajoitus on 1 ranneke/henkilö.

Ranneke on voimassa kaikki neljä festaripäivää.

Ranneke on voimassa kaikki neljä festaripäivää. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 28.7.–1.8., mikäli tilaisuuksien järjestämisrajoituksia on purettu riittävästi.

Työväen musiikkitapahtuma on tunnettu lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tänä vuonna mukana musisoimassa ovat muun muassa Erika Vikman, BEHM, Gasellit, Popeda, Erja Lyytinen, Muska, Antti Ketonen, Mariska, Konsta Hietanen ja Tiisu.

Jäsenhintaisen rannekkeen voi ostaa Työväen musiikkitapahtuman nettisivuilta 30.4.2021 saakka. Tutustu myös ohjelmaan.

P.S. Etkö ole vielä JHL:n jäsen? Liity nyt!

Liity JHL:n jäseneksi