Siirry sisältöön

Puhki-hanke kalkkiviivoilla: Puhtausalan webinaari 15.4. ja seminaari 21.4. – ilmoittaudu mukaan nyt

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen (Puhki-hanke) tavoitteena on ollut alan tunnettuuden lisääminen etenkin nuorten, maahanmuuttajien ja alanvaihtajien keskuudessa. Myös alan koulutuksen vetovoimaisuuden kasvattaminen ja sen kautta osaavan työvoiman turvaaminen tulevaisuudessa on ollut keskiössä.

Nyt päättyvä reilut kaksi vuotta kestänyt Puhtausala kiinnostavaksi -hanke on tehnyt yhteistyötä muun muassa peruskoulun opettajien ja opinto-ohjaajien, kotoutumiskouluttajien, uraohjaajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Hankkeen tavoitteena onkin ollut alan koulutuksen vetovoimaisuuden kasvattaminen ja sen kautta osaavan työvoiman turvaaminen tulevaisuudessa. Alan näkyvyyttä ja houkuttelevuutta nuorten, alanvaihtajien ja maahanmuuttajien keskuudessa on edistetty monin tavoin.

Hankkeen aikana on esimerkiksi kehitetty puhdistuspalvelualan oppimisympäristöjä, osaamisen tunnistamismenetelmiä sekä työpaikoilla järjestettävää koulutusta yhteistyössä alan yritysten kanssa.

Lisäksi Puhki on toiminut alan työmahdollisuuksien ja avointen työpaikkojen tiedotusväylänä. Hankkeen sivuilta löytyy vapaasti käytettävää videomateriaalia eri kielillä sekä tarinoita erilaisista urapoluista.

Vielä ehdit mukaan kahteen etänä järjestettävään tapahtumaan!

  • Työhyvinvointi menestystekijänä -webinaari
    Puhki-hankkeen maksuton webinaari 15.4.2021 klo 9.00 – 14.00
    Paikka: webinaari Teamsin välityksellä

Katso tarkemmat tiedot ilmoittautumissivulta ja ilmoittaudu viimeistään 13.4.2021.

Työhyvinvointia lisäävät muun muassa hyvä ja motivoiva johtaminen sekä työyhteisön ilmapiiri ja työntekijöiden ammattitaito.

Kun työpaikalla on myönteinen työilmapiiri sekä kannustava, toisiinsa luottava ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutunut työyhteisö, tekee henkilöstö myös paremman tuloksen.

Ohjelma:
klo 9.00 – 12.00 Työhyvinvoinnin merkitys työyhteisössä
Veera Wejberg, työhyvinvointikouluttaja, Careeria Oy

klo 12.30 – 14.00 Positiivinen asenne työskentelyssä
Frank Martela, filosofi, tietokirjailija, tutkijatohtori

  • Puhki-hankkeen päätösseminaari
     maksuton verkkoseminaari 21.4.2021 klo 13.00 – 14.45

Hankkeen päätösseminaarissa esitellään parhaat palat hankkeen aikaansaannoksista sekä kuullaan kolme mielenkiintoista puheenvuoroa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Ohjelma:
Aloitussanat, hankkeen tarina
Puheenvuoro: Auri Kananen, palveluesimies, somevaikuttaja / Duo Siivouspalvelut Oy
Puheenvuoro: Leila Kakko, lehtori, puhtausalan asiantuntija / TAMK
Puheenvuoro: Sara Käkönen, Marketing and Customer Success Manager / 3DBear