Siirry sisältöön

Ilari Johansson, Ursula Herlin ja Heikki Vilja – Ilmainen stand up -ilta huippukoomikoiden kanssa JHL:n jäsenille!

JHL:n jäsenet pääsevät ottamaan varaslähdön vappuun. Tarjoamme jäsenillemme erikoisetuna virtuaalisen stand up -illan, jota tähdittävät huippukoomikot!

JHL:n jäsenet saavat tänä vuonna virtuaalisen vappupläjäyksen, jota tähdittää kova stand up -koomikkojen kolmikko.

Ilari Johansson on kuopiolaislähtöinen freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko. Johansson valmistui ammattiinsa Copenhagen Comedy School -oppilaitoksesta. Hänen suorasanainen esityksensä on parhaimmillaan loppuillasta, kun perheen pienimmät ovat jo nukkumassa.

Ursula Herlinillä on luontainen kyky löytää koomisia piirteitä elämän arkisista asioista. TV:stä olet voinut bongata Ursulan Nelosen Stand up! -ohjemasta sekä Noin Viikon Studiosta. Herlin on saavuttanut useita tunnustuksia komiikan saralta.

Heikki Vilja on yksi Suomen eniten keikkailevista koomikoista. Hän on tuttu mm. Nelosen stand up -ohjelman neljännen kauden isännän roolista sekä Naurun tasapainosta. Hän puhuu mielellään omakohtaisista kokemuksistaan, kuten perhe-elämästä.

Stand up -ilta järjestetään perjantaina 23. huhtikuuta kello 18–19. JHL:n jäsenet voivat ilmoittautua maksuttomaan tapahtumaan 21.4. saakka.

Lue lisää JHL:n jäseneduista ja liity tähtiammattilaisten joukkoon!