Siirry sisältöön

Tarjolla hyvää oloa huojennettuun hintaan – JHL:n jäsenet saavat alennuksen Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry:n hyvinvointikursseista

Näinä aikoina hyvinvointi on välillä kortilla, mutta siihen löytyy helpotusta. JHL:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada PHT:n hyvinvointivalmennusta tuntuvalla alennuksella.

Maistuisiko 70 euron alennus kurssista, joka auttaa sinua voimaan hyvin? Entä 25 euron alennus sekä sinulle että jokaiselle perheenjäsenellesi koko perheen hyvinvointia edistävästä kurssista?

Ammattiliittojen lomajärjestö SAL myöntää nyt Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n kursseista tukea JHL:n jäsenille ja muille SAK:laisten liittojen jäsenille. Tulevalle kesälle on tarjolla on 28 lapsiperheiden ja 24 aikuisten kurssia luonnonläheisissä kohteissa ympäri Suomen.

PHT:n kurssit on suunnattu aikuisille ja lapsiperheille,  ja niiden tavoite on tarjota hyvinvointiin tukea ja uutta näkökulmaa. Löydät kurssitarjonnan PHT:n sivuilta. Lisää tietoa saat myös SALin sivuilta ja Facebookista.

Suomen Ammattiliittojen Lomajärjestö SAL on perustettu 1974. SALin jäsenkuntaan kuuluvat kaikki SAK:n jäsenliitot ja muutama muu, yhteensä 27 ammattiliittoa. Henkilöjäseniä SAL:n jäsenliitoissa on yli miljoona.