Siirry sisältöön

Oletko ehdolla kuntavaaleissa? JHL tukee jäsentensä kampanjointia

JHL tarjoaa kuntavaaliehdokkaiden käyttöön 15 työkalun arsenaalin, jolla kunnat saadaan entistä ehompaan kuntoon. Ammattiliiton jäsenet voivat myös hakea liitolta rahallista tukea kampanjointiin. Tukea voidaan myöntää vain, jos ehdokas sitoutuu JHL:n periaatteisiin. Ensimmäinen hakuaika on päättynyt 5.4.

Kesällä 2021 äänestetään jälleen siitä, miten kunnat jatkossa tuottavat palvelunsa. Kuntavaaleissa valitaan päättäjät yli 300 kuntaan.

Ammattiliitto JHL auttaa jäseniään vaalityössä tarjoamalla selkeät teemat kampanjointiin. JHL:n kuntaremontti tarjoaa 15 työkalua, joilla kunnat laitetaan entistä ehompaan kuntoon.

Ehdokkaat voivat kertoa kampanjassaan, että he ovat JHL:n jäseniä. Ammattiliiton logon käyttö vaalimainonnassa on kielletty.

Näin haet ammattiliiton tukea vaaleihin

Rahallisen vaalituen hakuaika on päättynyt, hakuaika oli 18.3.–5.4.2021. Myöhemmin ehdokkaaksi lähteville tulee erillinen hakuaika.

Kiitos kaikille tukea hakeneille. Osa hakemuksista saattaa vielä olla käsiteltävänä.

Vaalit pidetään 13. kesäkuuta

Vaalit on koronan takia siirretty pidettäviksi 13.6.2021. Ennakkoäänestys kotimaassa on 26.5.– 8.6.2021, ulkomailla ennakkoäänestysaika on 2.–5.6.2021.

Tarkista kuntavaalien aikataulut osoitteesta vaalit.fi.

Uutista muokattu 6.4. kello 11:00, lisätty tieto haun päättymisestä.