Siirry sisältöön

Vaalit siirtyvät: Kunnat tarvitsevat yhä päättäjiä, jotka ymmärtävät työntekijöitä

Kuntavaalit siirtyvät kesäkuulle, jotta äänestäminen olisi turvallista. Vaalipäivä muuttui, mutta kuntiin tarvitaan edelleen päättäjiä, jotka ymmärtävät työntekijöiden tarpeet. JHL tarjoaa ehdokkaiden käyttöön työkalut, joilla kunnat laitetaan kuntoon.

JHL:n kuntaremontti tarjoaa 15 työkalua, joiden avulla Suomen kunnat saadaan kuntoon.

Kuntiin tarvitaan päättäjiksi ihmisiä, jotka ymmärtävät työntekijöiden arkea. Voisitko juuri sinä olla jatkossa päättämässä kuntasi asioista?

Ehdokkaat voivat kertoa kampanjassaan, että he ovat JHL:n jäseniä. Ammattiliiton logon käyttö vaalimainonnassa on kielletty.

Yksikin valtuutettu voi pelastaa omat palvelut

Reilun vuoden mittaan monessa kunnassa on huomattu, että valtuustoissa päätetään todella konkreettisista asioista. Raumalla valtuusto torppasi jättiulkoistuksen, joka uhkasi ruoka- ja puhtauspalveluita. Lahdessa valtuutetut pelastivat ateriapalvelut ulkoistamiselta ja estivät kilpailuttamisen. Oulussa kävi heikommin, kun valtuusto päätti suurulkoistuksesta puheenjohtajan äänellä.