Siirry sisältöön

JHL:n jäsen, nyt tarvitaan sinun näkemystäsi kuntatyön tulevaisuudesta

JHL on mukana selvittämässä, miten teknologia ja työ murros myllertävät kunta-alan ammatteja uusiksi. Asiaa selvitetään kyselyllä, johon tarvitaan vastauksia mahdollisimman monelta kuntatyön tähtiammattilaiselta.

Ammattiliitosi JHL pyytää juuri sinua osallistumaan laajan kyselyyn, jossa selvitetään työn murrosta kunta-alalle. Työn murros muuttaa työn sisältöjä, toimintatapoja ja organisointia kaikissa ammateissa.

Kyselyyn halutaan mukaan työntekijöitä monista kunta-alan ammateista. Kyselyyn vastaaminen vie nopeimmillaan alle varttitunnin, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! ilmoittautuneille lähetetään maaliskuussa työn murroksen seurantakysely. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä.

Vuoden 2021 kyselyssä seurataan yli 20 ammattialuetta ja aihetta.  Teemat ulottuvat etätyöstä ja sairaaloiden teknologiasta robottien ja tekoälyn käyttöön. Lue lisää seurannasta KT:n sivuilta.

Seurantakyselyn tarjoaa tietoa kuntatyön muutoksesta työpaikoille, kuntalaisille ja poliittisille päättäjille. Kyselyn tuloksia käytetään hyödyksi muös kunta-alan edunvalvonnassa ja työmarkkinoiden kehittämisessä.

JHL osallistuu seurannan toteuttamiseen Julkisen alan unionin jäsenenä. Seurantaa hoidetaan työryhmässä, jossa ovat mukana myösJulkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry, Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote sekä KT Kuntatyönantajat.