Siirry sisältöön

Etelä-Suomen aluepäälliköksi Sirkka-Liisa Kähärä

Liiton hallitus on valinnut uudeksi Etelä-Suomen aluepäälliköksi vantaalaisen digitaalisten palveluiden suunnittelijan Sirkka-Liisa Kähärän. Hänellä on vuosien kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä.

Työuransa aikana Kähärä on toiminut sairaanhoitajan tehtävissä ja vastannut työssään erilaisista hankkeista. Hänellä on kokemusta kouluttajana toimimisesta ja hänellä on hyvä tuntemus Etelä-Suomen alueesta sekä laajat verkostot alueella. Kähärä on toiminut keskeisenä toimijana JHL:n hallinnon eri tasoilla sekä ay-liikkeen aktiivina.

Kähärä suorittaa juuri tutkintoa joka antaa hyvän pohjan johtamiseen ja esimiestyöhön. Hänellä on hyvän järjestö- sekä yhteiskuntavaikuttamisosaamisten ja erinomaisten vuorovaikutustaitojen kautta hyvät edellytykset kehittää liiton aluetoimintaa.