Siirry sisältöön

Tee omalta osaltasi maailmasta parempi paikka – Hae SASKin lähettiläskoulutukseen!

SASK järjestää jälleen tänä vuonna kansainvälisestä vaikuttamistyöstä ja työntekijöiden ihmisoikeuksista kiinnostuneille koulutusta, joka antaa eväitä kehittyvien maiden työolojen parantamiseen.

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASKin tämän vuoden ensimmäinen  lähettiläskoulutus järjestetään verkkokoulutuksena 6.2.–13.2. Koulutus koostuu ennakkotehtävästä, kahdesta webinaarista (6.2. ja 13.2.) sekä itseopiskelumateriaalista. Koulutus on maksuton. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen ja internet-yhteyden.

Kuka tai mikä on SASK-lähettiläs?

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa SASKin toiminnasta maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekemisen olosuhteisiin sekä ihmisoikeuksiin. Koulutuksen aikana tutustutaan myös siihen, miten SASKin työ on konkreettisesti vaikuttanut työntekijöiden elämään kehittyvissä maissa.

Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASK-lähettiläitä.

Lähettiläänä toimit ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissasi ja tapahtumissa. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua SASKin toimintaan, jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Lähettiläskoulutus sopii jokaiselle kansainvälisestä vaikuttamistyöstä ja työntekijöiden ihmisoikeuksista kiinnostuneelle. Aiempia tietoja aiheesta ei tarvita, halu oppia kansainvälistä solidaarisuustyötä riittää!

Haku on käynnissä 27.1. asti. Lisätietoja sekä hakulinkin löydät tästä.