Siirry sisältöön

Koronaepidemian takia JHL myöntää kurssitukea yhdistyksille vain etäkoulutuksiin

Vaikean koronatilanteen vuoksi JHL myöntää aikavälillä 1.1. – 31.7.2021 yhdistysten omiin koulutuksiin kurssitukea vain etäopetuksena toteutettaviin koulutuksiin. Lähiopetuksena toteutettaviin koulutuksiin tukea ei myönnetä. JHL suosittelee yhdistyksiä toteuttamaan koulutuksensa etänä verkossa.

JHL-yhdistykset voivat hakea kurssitukea omiin koulutuksiinsa liitolta. Usealla alueella on nyt voimassa koulutustoimintaa koskevia viranomaissuosituksia ja rajoituksia, joilla tähdätään koronatartuntojen leviämisen ehkäisemiseen. JHL myöntää aikavälillä 1.1. – 31.7.2021 kurssitukea vain etäopetuksena toteutettaviin koulutuksiin.

Yhdistyksiä, jotka ovat jo hakeneet kurssitukea keväälle 2021, suositellaan ottamaan yhteyttä kurssineuvontaan, kurssit@jhl.fi tai puhelimitse 010 7703 510. Kevääksi aikataulutetut koulutukset on mahdollista toteuttaa etänä. Koulutus voidaan myös perua tai siirtää syksyksi.

JHL:n yhdistysten kurssituki omaan koulutukseen on enintään 25 euroa/JHL:n jäsen tositteita vastaan. Kurssitukea maksetaan niistä osallistujista, jotka ovat järjestävän yhdistyksen tai yhdistysten jäseniä. Yhdistys voi saada kurssitukea pääsääntöisesti yhteen koulutukseen kalenterivuoden aikana. Kurssitukea haetaan kaksi kertaa vuodessa: kevätkaudella 2021 toteutettavien kurssien osalta haku päättyy 31.1. ja syyskaudella toteutettavien kurssien osalta haku päättyy 30.6.

Lisätietoa kurssituen hakemisesta