Siirry sisältöön

Laitoshuollon tärkeys korostuu poikkeusaikana: Varsinais-Suomen laitoshuoltajille Hyvissä käsissä -kunniamaininta

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä sekä Turun kaupungin yksiköissä työskentelevät laitoshuoltajat huomioitiin kunniamaininnalla valtakunnallisena puhtauspäivänä 7.12.

JHL on myöntänyt valtakunnallisena puhtauspäivänä 7.12.2020 Hyvissä käsissä -kunniamaininnan Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ja Turun kaupungin yksiköissä työskenteleville laitoshuoltajille.

Kunniamaininta on myönnetty laitoshuollon ammattilaisille, jotka omalla työllään varmistavat, että olemme joka päivä hyvissä käsissä – myös näin korona-aikana. Haluamme samalla muistuttaa että laitoshuolto on korvaamaton lenkki potilasturvallisuusketjussa.

Laitoshuollon työ nousee arvoon arvaamattomaan eritoten näin pandemia-aikana. Hyvän hoidon edellytyksenä niin sairaaloissa, vanhustenhoivassa, päivähoidossa kuin muuallakin ovat puhtaat ja tilat ja turvallinen toimintaympäristö. Laitoshuollon ammattilaiset varmistavat hoitohenkilökunnalle, potilaille ja muille asiakkaille tämän.

Kiitos ja kunnia näille ammattilaisille, jotka pitävät tärkeältä osaltaan huolta meidän terveydestämme ja viihtyvyydestämme!