Siirry sisältöön

JHL:n ja JHL-opiston koulutukset jatkuvat etäopetuksena

JHL:n ja JHL-opiston koulutukset järjestetään keväällä 2021 pääsääntöisesti etäopetuksena. Koulutuksen uudet järjestelyt päivitetään jhl.fi:n koulutuskalenteriin.

Koronaepidemian vuoksi JHL:n ja JHL-opiston kurssit järjestetään pääsääntöisesti myös kevätkaudella 2021 etäkoulutuksena.  Joitakin kursseja siirretään syyskaudelle 2021. Ajantasainen kurssitieto löytyy koulutuskalenterista, osoitteesta jhl.fi/kurssit.

Etäopetuksena järjestettävillä kursseilla osallistujilla on kurssin aikana mahdollisuus saada teknistä tukea. Etäopiskeluun opiskelija tarvitsee tietokoneen ja internetyhteyden. Suositeltavaa olisi olla kuulokkeet, joissa on mikrofoni. Kurssin ajaksi ei tarvitse asentaa mitään ohjelmia.

Ensimmäistä kertaa etäopetukseen osallistuvilla on mahdollisuus osallistua 12.1.2021 Apua etä- ja verkko-opiskeluun –koulutukseen, jossa tutustutaan perusteista lähtien etä- ja verkko-opiskelussa käytettäviin järjestelmiin, sekä opitaan testaamaan omien välineiden toimivuus. Koko päivän kestävälle kurssille on mahdollista hakea kurssistipendi. Kysy lisää kurssineuvonnasta.

Tutustu kurssiin Apua etä- ja verkko-opiskeluun -kurssista ja ilmoittaudu!