Siirry sisältöön

JHL julkaisi remonttiteemansa vuoden 2021 kuntavaaleihin: Näin Suomen kunnat saadaan entistä ehompaan kuntoon

Kunnat pyörittävät kirjastoja, kouluja, päiväkoteja ja teattereita ja monia muita palveluita, joita käytämme joka päivä. Kuntien palvelut toimivat vain, jos niitä hoitaa riittävän iso määrä ammattitaitoista henkilökuntaa. JHL:n Kuntaremontti 2021–2025 tarjoaa ison pakin työkaluja, joilla kuntien palveluita parannetaan entisestään.

Hyvin toimiva kunta tuottaa suuren osan palveluistaan itse ja pitää asukkaistaan huolta. Palvelut toimivat, kun motivoinutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa on tarpeeksi ja työstä saa reilua palkkaa. Kuntien on tulevaisuudessa painettava ilmastopäästönsä kuriin ja pidettävä huolta vanhentuvasta väestöstään.

Kaikki tämä onnistuu vain, jos kuntien talous on kunnossa. Taloudenpito vaatii oikeudenmukaista verotusta.

JHL on julkaissut teemansa Kuntaremonttiin 2021–2025. JHL:n kuntaremontin avulla Suomen kunnat laitetaan entistä parempaan kuntoon.