Siirry sisältöön

Helpotusta sähkölaskuun, halvemmat silmälasit… Katso tästä JHL:n uudet, häikäisevät jäsenedut!

Ammattiliittosi JHL:n uudet jäsenedut auttavat sinua säästämään selvää rahaa optikolla ja sähkölaskussa. Jäsenille on nyt tarjolla myös ilmainen jakso äänikirjapalveluun ja liikuntaa edulliseen hintaan!

Tähtiammattilaisten ammattiliitto JHL tarjoaa jäsenilleen kattavan valikoiman jäsenetuja. Uusimmat edut antavat jäsenille tuntuvia etuja silmälaseista, sähkösopimuksesta ja liikunnan verkkokursseista!

Eduista pääset nauttimaan vain JHL:n jäsenenä.

Liity ammattiliitto JHL:n jäseneksi

Edullista joogaa etänä

Kotimainen nettijoogapalvelu Yogaia tarjoaa JHL:n jäsenille jäsenetuna jooga-, meditaatio-, lihaskunto- ja kehonhuoltotunnit jäsenhintaan. Tarjolla on myös koko perheen tunteja.

JHL:n jäsenet saavat 20% alennuksen 12 kuukauden jäsenyydestä Yogaiaan.

Ilmaiset äänikirjat kuukaudeksi

Nyt saat JHL:n jäsenenä kokeilla BookBeatin äänikirjoja 30 päivää maksutta! BookBeatissa on 200 000 ääni- ja e-kirjaa. Kokeile palvelua 30 päivää maksutta, saat kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat.

Lunasta etu: https://www.bookbeat.fi/jhl

Kirjojen kansikuvia älypuhelinten ruuduilla.

Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä. Kuukauden kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti jatkuvana tilauksena valitsemasi paketin mukaisesti ellei tilausta irtisanota. Tilauksessa ei ole sitovaa määräaikaa, voit lopettaa tilauksen milloin haluat.

Etu on voimassa kesäkuuhun 2021 saakka.

Huippualennus silmälaseista ja aurinkolaseista

Aurinkolasit hiekkarannalla, taustalla kirkas taivas ja meri.

Instrumentarium, Nissen ja Keops tarjoavat JHL:n jäsenille kymmenien prosenttien alennuksen silmälaseista ja aurinkolaseista. Edut koskevat myös perheenjäseniä.

Selvää säästöä sähköstä

Säästät sähkölaskussa satoja euroja kahden vuoden sopimuskaudella, kun kilpailutat sähkösopimuksesi yhdessä muiden JHL:n jäsenten kanssa. Yhteiskilpailutuksesta vastaa porukassa.fi-palvelu, lue lisää ehdoista ja tule mukaan!

Lähde edulliselle mökkilomalle!

Yli-Kaitalan mökkikylä Iitissä tarjoaa JHL:n jäsenille -15% normaaleista majoitushinnoista sesonkiaikojen ulkopuolella. Tarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun ja koko vuoden 2021.

Muista muutkin JHL:n jäsenedut!

JHL:n jäsenenä saat tukea ja turvaa työelämään. Ammattiliitto neuvottelee työehtosopimukset, työttömyyskassa turvaa toimeentulon ja JHL:n jäsenvakuutus auttaa myös vapaa-ajalla.

JHL tarjoaa myös monia etuja vapaa-aikaan!