Siirry sisältöön

Kunteko kutsuu avoimeen päätösseminaariin – kuntien kehittämistyö ja työelämän uudistaminen jatkuu edelleen

Lähes kuusi vuotta kestänyt Kunteko-ohjelma päättyy tämän vuoden lopussa. Ohjelman päättymistä juhlistetaan loppuseminaarissa, jossa myös palkitaan kunta-alan innostavimmat kehittämisteot. Virtuaalinen loppuseminaari järjestetään 25.11. Tilaisuus on kaikille avoin.

Kunteko-ohjelmassa on melkein kuusi vuotta kehitetty ja uudistettu kuntatyötä. Ohjelma päättyy vuoden lopussa. Yksi Kuntekon keskeisistä tavoitteista on ollut tuoda kuntakentällä tehtävää kehittämistyötä näkyväksi. Ohjelma on tarjonnut kuntatyöpaikoille kehittämispalveluja, sparrausta, kehittäjien valmennusta, työpajoja ja webinaareja ja Tekojen Torin, jossa kunnat ovat voineet julkaista omia kehittämistekojaan.

Vaikka Kunteko-ohjelma päättyykin kuluvan vuoden lopussa, kuntien kehittämistyö ei pääty. Tekojen Tori kuntatyöpaikkojen kehittämistekojen ja kiinnostavien ratkaisujen paikkana säilyy. Lisäksi kunta-alan pääsopijajärjestöt JAU (JHL on tässä mukana), Juko, Sote ja KT ovat sopineet jatkavansa kunta-alan valtakunnallista työelämän uudistamista. Ne edistävät toimintatapojen uudistamista ja kehittämistä sekä huolehtivat tuloksellisuudesta ja työelämän laadusta kuntatyöpaikoilla.

Kuntekoa juhlistetaan loppuseminaarilla, jossa myös palkitaan kunta-alan innostavimmat kehittämisteot.

Yleisölle avoin virtuaalinen loppuseminaari järjestetään 25. marraskuuta klo 13–16. Linkki live-lähetykseen: https://bit.ly/2JwFLub

Kuntekon loppuseminaarin ohjelma

Palkintojen jaon lisäksi luvassa on muun muassa valovoimaisen puhujan, futuristi Perttu Pölösen ajatuksia tulevaisuuden työelämästä. Pölönen on Euroopan lupaavimman 35 innovaattorin joukkoon valittu visionääri, joka valaa uskoa tulevaisuuteen. Hän puhuu tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista, informaatioteknologioista, työelämästä, koulutuksesta ja vastuullisuudesta. Hän herättää kuulijansa ajattelemaan isommin.

13.00 Tilaisuuden avaus
13.15 Tulevaisuuden lukujärjestys, Perttu Pölönen
13.45 Työmarkkinajohtajan ja puheenjohtajien tervehdykset
14.00 Kuntatoimijat äänessä: miksi työelämän kehittäminen kannattaa?
14.05 Tauko
14.15 Miltä kuntakentällä näyttää kehittäjän näkökulmasta? Toimitusjohtaja Jaana Utti, Tamora Oy
14.35 Mitä Kuntekossa saatiin aikaan?
14.55 Hyvä kiertämään -kampanjan palkintojen jako
15.40 Mitä työelämän kehittäminen on Kuntekon jälkeen?
16.00 Tilaisuus päättyy