Siirry sisältöön

JHL mukana Nenäpäivätempauksessa Tampereella, vielä ehdit lahjoittamaan keräykseen!

Nenäpäivä lähestyy ja JHL:n keräystavoitteesta on jo yli neljännes kasassa! JHL on lauantaina 7. marraskuuta mukana pienimuotoisessa Nenäpäivätempauksessa Tampereella. Tapahtuman järjestää SAK Nuoret.

SAK Nuoret järjestää lauantaina 7. marraskuuta pienimuotoisen Nenäpäivätempauksen Tampereella. Tapahtumassa otetaan huomioon koronarajoitukset, joten tulethan paikalle vain terveenä. JHL on mukana tukemassa tapahtumaa.

Nenäpäivätempaus järjestetään Tampereen Keskustorilla, vanhan kirkon kupeessa. Ohjelmassa on muun muassa musiikkia ja puheita, esiintyjänä nähdään räppäri Adikia. Katso koko ohjelma tapahtuman Facebook-sivulta.

JHL:n Nenäpäivä-keräyksellä rahoitetaan muun muassa SASKin eli Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskuksen työtä. Tänä vuonna SASK satsaa erityisesti kotiapulaisten työolojen parantamiseen. Kun vanhempien työolot paranevat, myös heidän lapsillaan on mahdollisuus parempaan elämään.

Lahjoita tekstiviestillä tai suoraan verkossa!

JHL:n Nenäpäivän keräystavoitteesta on jo kasassa reilu neljännes!

Nenäpäivä-keräykseen osallistuminen on mutkatonta! Voit lahjoittaa 10 euron summan lähettämällä tekstiviestin NP 105525 numeroon 16499.

Voit myös lahjoittaa haluamasi summan suoraan JHL:n nettilippaaseen.

Nenäpäivä huipentaa suoraan televisiolähetykseen perjantaina 13. marraskuuta!