Siirry sisältöön

JHL tarkistaa jäsentensä ammatti- ja koulutusnimikkeitä

JHL on aloittanut projektin, jossa tarkistetaan liiton jäsenten ammatti- ja koulutusnimikkeitä. Projekti kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Voit siis saada liitostasi puhelinsoiton tai sähköpostia aivan lähiaikoina.

JHL tarkistaa vuoden 2020 loppuun mennessä jäsentensä ammattinimikkeet. Tarkistukset tapahtuvat joko puhelimitse tai sähköpostitse. Voit siis vuoden loppuun mennessä saada JHL:stä puhelun tai sähköpostin, jossa sinulta kysytään nykyistä ammattinimikettäsi.

− Haluamme saada jäsenrekisterimme tiedot ajan tasalle. Kun esimerkiksi jäsenen ammattinimike on tiedoissamme kohdallaan, hän saa meiltä paremmin juuri omaa ammattialaansa koskevia viestejä. Puhelimen päähän tavoitettujen jäsenten kanssa voimme samalla tarkistaa myös yhteystietojen paikkansapitävyyden, toteaa JHL:n ammattialatoiminnan asiantuntija Riitta Vehovaara.

−Tänä päivänä ihmiset suhtautuvat epäilevästi sähköposteihin ja puhelinsoittoihin, joissa kysellään heihin liittyviä asioita. Varovaisuus onkin tarpeen. JHL ei huvin vuoksi soittele tai lähettele viestejä jäsenilleen. Kysymys on palveluedellytysten parantamisesta. Toivomme, että jäsenemme vastaisivat kyselyihimme turvallisin mielin, sanovat projektiin osallistuvat Maria Koski ja Mikael Lagerström.

Tarkistusprojekti kestää 31.12.2020 saakka.

Lisätiedot:
Tarkistusryhmän jäsenet Maria Koski, p. 050 441 1480 ja Mikael Lagerström, p. 050 443 0248

Ammattialatoiminna asiantuntija Riitta Vehovaara, p. 040 524 8876