Siirry sisältöön

JHL:n Nenäpäivä-keräys on jälleen käynnissä, tule mukaan auttamaan!

Tekemällä Nenäpäivä-lahjoituksen JHL:n nettilippaaseen autat heikossa asemassa olevia työntekijöitä kehitysmaissa ja tuet lapsityövoiman vastaista työtä. Lahjoittaminen onnistuu helposti tekstiviestillä tai verkossa!

Nenäpäivä-keräys on jälleen käynnissä! Osallistumalla Nenäpäivä-keräykseen autat heikossa asemassa olevia työntekijöitä kehitysmaissa ja tuet lapsityövoiman vastaista työtä.

JHL:n Nenäpäivä-keräyksellä rahoitetaan muun muassa SASKin eli Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskuksen työtä. Tänä vuonna SASK satsaa erityisesti kotiapulaisten työolojen parantamiseen.

Nainen siivoaa vaatimatonta kotia harjalla
Kuva: Meeri Koutaniemi / SASK

Monissa maissa kotiapulaisten työolot ovat kurjat eivätkä työntekijät tiedä oikeuksiaan.  SASK on tehnyt töitä kotiapulaisten työolojen puolesta jo pitkään ja esimerkiksi Mosambikissa kotiapulaiset ovat saaneet oikeuden sosiaaliturvaan. Kun vanhempien työolot paranevat, myös heidän lapsillaan on mahdollisuus parempaan elämään.

JHL on SASKin jäsenjärjestö. Järjestöt ovat yhdessä toteuttaneet monia kehitysyhteistyöhankkeita eri puolilla maailmaa.

Lahjoita tekstiviestillä tai suoraan verkossa!

Nenäpäivä-keräykseen osallistuminen on mutkatonta! Voit lahjoittaa 10 euron summan lähettämällä tekstiviestin NP 105525 numeroon 16499.

Voit myös lahjoittaa haluamasi summan suoraan JHL:n nettilippaaseen.

Nenäpäivä huipentaa suoraan televisiolähetykseen perjantaina 13. marraskuuta!

JHL on ollut mukana Nenäpäivässä jo pitkään.  Kannustamme jäseniämme, yhdistyksiämme ja yhteistyökumppaneitamme mukaan sankoin joukoin!