Siirry sisältöön

JHL:n Työsuojelu kuuluu kaikille –opas on ilmestynyt

JHL:n opas Työsuojelu kuuluu kaikille antaa käytännön tietoja ja vinkkejä työsuojelusta.

Vaikka työnantaja vastaa työpaikan turvallisuudesta, jokaisen on huolehdittava oman työympäristönsä kunnossapitämisestä ja havainnoinnista. JHL:ltä on ilmestynyt 12-sivuinen opas, jossa kuvataan tiiviisti työsuojelun toimijoita ja pääperiaatteita.

Opas on tarkoitettu kaikille JHL:n jäsenille ja se on ladattavissa/tulostettavissa JHL:n aineistopankista: aineistopankki.jhl.fi. Työsuojelu kuuluu kaikille –opas löytyy aineistopankin julkisesti selattavasta osasta klikkaamalla aloitusnäkymässä turkoosin väristä nappulaa Selaa. Aineistopankissa opas löytyy vasemmanpuoleisesta valikosta, Liiton julkaisut –valikon alta tai jo etusivulta, jossa näkyvät uusimmat julkaisut.

Uutista muokattu 9.10. klo 15.12. Viimeiseen kappaleeseen lisätty sana tulostettavissa.