Siirry sisältöön

Ammattialafoorumi kutsuu ja kohta vietetään etkot – Arvonnan voittajat ovat selvillä

Ammattialafoorumi järjestetään ensi vuonna, mutta tänä syksynä vietetään etkot ja palkitaan gaalassa tähtiammattilaisia.

JHL järjestää Ammattialafoorumin, historiallisen suurtapahtuman! Ammattialafoorumi pidetään 29.–30. lokakuuta 2021 ja virtuaaliset etkot 23.10.2020. Etkojen yhteydessä juhlitaan myös ensimmäistä Tähtiammattilaisten gaalaa.

Ilmoittaudu Ammattialafoorumiin tästä!

Etkot on kaikille avoin tilaisuus. Sen sijaan syksyn 2021 Ammattialafoorumiin pääsee 1000 vikkelintä JHL:n jäsentä. Toukokuun loppuun mennessä ilmoittautuneiden kesken arvoimme 250 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin sekä viisi JHL-tuotepakettia.

Päävoiton eli 250 euron lahjakortin voitti Henna Nieminen Oulusta. JHL-tuotepaketit menivät Ammattialafoorumiin ilmoittautuneille Tampereelle, Kempeleelle, Ulvilaan, Halkiaan ja Nakkilaan.

JHL onnittelee arvonnan voittajia!

Psst! Etkojen yhteydessä juhlitaan ensimmäistä Tähtiammattilaisten gaalaa, jossa palkitaan neljässä kategoriassa kahdeksan alansa tähtiammattilaista ja yksi yhdistys. Ilmianna työkaverisi Ammattialafoorumin sivulla. Ilmiantajien kesken arvomme yllätyspalkinnon 24. elokuuta 2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lue lisää Ammattialafoorumista: jhl.fi/ammattialafoorumi.