Siirry sisältöön

Uhkaako lomautus tai työttömyys? Nyt voit saada maksutonta apua – Kriisituki alueilla -hanke tukee koronakriisin kolhimien työkykyä

Kriisituki alueilla -hanke tarjoaa koronan vuoksi lomautetuille, irtisanotuille ja työttömyysuhan alla oleville valmennusta, vertaistukitoimintaa ja koulutusta.

Koronavirusepidemia on vienyt monelta julkisten alojen työntekijältä maton alta. Lomautukset, irtisanomiset ja niiden uhka kolhaisevat lukuisien ammattilaisten toiminta- ja työkykyä. Moni on vaarassa jäädä kokonaan työttömäksi.

Nyt tarjolla on apua. Kriisituki alueilla -hanke tarjoaa koronan vuoksi lomautetuille, irtisanotuille ja työttömyysuhan alla oleville valmennusta, vertaistukitoimintaa ja koulutusta.

JHL on mukana hankkeessa yhdessä Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö SAK:n ja Palvelualojen ammattiliitto Pamin kanssa. Hankkeen päätoteuttaja on Työväen Sivistysliitto TSL ja rahoittaja Euroopan sosiaalirahasto ESR.

Hanke toimii Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla – ja se on avoin kaikille! Ohjaus on maksutonta ja sitä voivat saada niin yksilöt kuin ryhmät.

Tuki toteutetaan yksilövalmennuksina sekä vertaistukiryhminä etäyhteydellä ja myöhemmin mahdollisesti lähitapaamisina. Tapaamisten teemoja ovat esimerkiksi kriisitilanteeseen liittyvät käytännön asiat ja tunteet, arjenhallinta, saatavilla olevat palvelut ja koulutukset sekä muut työkyvyn ylläpitämiseen liittyvät tekijät. Tarjottavia palveluita voidaan täydentää asiantuntijoiden avulla.

Hanke jatkuu 16. marraskuuta 2020 asti ja ottaa nyt vastaan osallistujia! Ilmoittaudu tai kysy lisää Facebookissa, sähköpostitse, soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti:

hankepäällikkö Niina Sahlberg
niina.m.sahlberg@tsl.fi, 040 506 2805

vertaistukiohjaaja Timo Tiikkaja
timo.tiikkaja@tsl.fi, 040 506 3846

Tutustu myös Kriisituki alueilla -hankkeen Facebook-sivuihin.