Siirry sisältöön

Henkilökohtaisen avun paraati juhlii tänä vuonna verkossa – Tule mukaan 10.6.!

#HAP2020 on toista kertaa järjestettävä paraati, joka nostaa esille henkilökohtaisten avustajien tärkeää työtä.

Henkilökohtaisen avun paraati järjestetään ensi viikolla toista kertaa. Tällä kertaa henkilökohtaista apua juhlitaan poikkeusolojen vuoksi verkkoparaatina.

Paraatin ajankohta on keskiviikko 10. kesäkuuta 2020 kello 14. Samana päivänä tulee kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun Suomi ratifioi YK:n vammaissopimuksen.

JHL on mukana tapahtumassa. Verkkoparaatissa JHL:ää edustavat puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine sekä henkilökohtainen avustaja Susa Nuutinen Lahdesta. Nuutinen on töissä Mehiläisen kotipalvelussa. Lisäksi hän toimii pääluottamusmiehenä ja työsuojeluvaltuutettuna.

Katso alla olevalta videolta, mikä on Susa Nuutisen mukaan parasta henkilökohtaisen avustajan työssä.

JHL:läinen henkilökohtainen avustaja Susa Nuutinen on mukana henkilökohtaisen avun paraatissa ensi viikon keskiviikkona 10. kesäkuuta. Tulethan sinäkin kuulolle! 🙂 Paraati järjestetään verkossa, kannattaa ottaa seurantaan mm. tämä Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/henkilokohtaisenavunparaati/#HAP2020

Julkaissut Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Keskiviikkona 3. kesäkuuta 2020

JHL on  sopijaosapuolena kaikkia henkilökohtaisen avun järjestämistapoja koskevassa työehtosopimuksessa. Paraatissa JHL haluaa nostaa näkyviin henkilökohtaisten avustajien ammattitaitoa ja vastuullista työtä.

JHL:n lisäksi tapahtumassa ovat mukana Henkilökohtaisten avustajien työnantajien liitto Heta, Assistentti.info, Helsingin Invalidien Yhdistys, Invalidiliitto, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Näkövammaisten liitto ja Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset.

Pääset seuraamaan Henkilökohtaisen avun paraatia 10.6.2020 reaaliajassa tapahtuman omalla Facebook-sivulla. Löydät paraatin somesta tunnisteella #HAP2020. Muista myös JHL:n henkilökohtaisten avustajien Facebook-ryhmä!

Lisää aiheesta:

Blogi: Henkilökohtaisen avun ja työsuojelun merkitys korostuvat koronapandemian yhteydessä