Siirry sisältöön

JHL:n tähdet loistavat syksyllä kirkkaampina kuin koskaan – Tampereella tavataan!

Niin valtavien muutosten keskellä olemme tänä hulluna koronakeväänä joutuneet sinnittelemään, että tuntuu kuin aurinko, kuu ja tähdet olisivat suistuneet radaltaan. Oman liittomme tähtien, arjen ammattilaisten, loiste ei kuitenkaan ole sammunut. He, jos ketkä, ovat olleet todella lujilla.

Miten paljon venymistä ja itsensä likoon laittamista onkaan vaadittu JHL:n tähtiammattilaisilta? Heiltä jotka tekevät usein näkymätöntä – ja silti monesti juuri sitä tärkeintä työtä?

Hattu pois päästä: suunnattomasti.

Liiton puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine on useaan otteeseen muistuttanut tosiseikasta, että ilman JHL:läisten työpanosta Suomi ei yksinkertaisesti selviydy taistelussa koronaa vastaan. Taisteluista selviäminen puolestaan on vaatinut ja vaatii edelleen uhrautumista, heittäytymistä ja lujaa tahtoa. Monet JHL:läiset työskentelevät voimiensa, jaksamisensa ja myös toimeentulonsa äärirajoilla.

Tähdet asettuvat vielä paikoilleen

Elämä arkineen ja juhlineen koittaa ja voittaa vaikeuksien jälkeen. Aivan varmasti. Ja kun on jotain supermukavaa tiedossa ja katse suunnattuna toiveikkaasti tulevaan, on helpompi elää myös niitä hankalia hetkiä.

Sovitaanko, että viimeistään lokakuussa Tampereella järjestettävässä Ammattialafoorumissa suomme hetken vain itsellemme ja omalle hyvinvoinnillemme?

Tuolloin voimme jo toivottavasti olla kosketusetäisyydellä ja taputtaa toisiamme ja itseämme olalle hyvin tehdystä työstä. Olemme sen ansainneet.

Jollet ole vielä merkinnyt kalenteriisi kaikkien aikojen suurtapahtumaa 23.–24.10. Tampere-talossa, tee se nyt. Ilmoittaudu Ammattialafoorumi 2020 -tapahtumaan, tule, nauti, näe, kohtaa vanhoja ja uusia tuttuja!

Laajasta ohjelmatarjonnasta voit valita itseäsi eniten kiinnostavat ja hyödyttävät luennot. Niitä kyllä riittää laidasta laitaan. Eikä unohtaa tietenkään voi tähtiammattilaisten iltagaalaa.

Iltagaalassa palkitaan Tähtiammattilainen, Nouseva tähti, Tähtityökaveri tai Tähtiyhdistys, joita jäsenet voivat ehdottaa arvoisalle raadille, joka päättää valinnoista hyvien perustelujen ja tarinoiden pohjalta. Mieti kuka tai ketkä olisivat omasta mielestäsi tähtitittelin arvoisia.

Käy kipinkapin ahmimassa lisätietoa Ammattialafoorumin sivuilta ja ilmoittaudu hyvillä mielin mukaan! Jos niin ikävästi kävisi, että hartaasti odottamaamme tapahtumaa ei syksyllä voisikaan järjestää, saat ilmoittautumismaksun luonnollisesti takaisin.

Ikimuistoinen tapahtuma ei ole hinnalla pilattu. Kaksi päivää majoituksineen maksaa 100 euroa per henkilö kahden hengen huoneissa. Jos haluat yhden hengen huoneen, tapahtuman hinta on 200 euroa. Monet yhdistykset järjestävät tapahtumaan kimppa- ja linja-autokyytejä tai korvaavat jäsenten matkakuluja. Kysäisepä sieltä.

Tähtiammattilaisten foorumi – koska olemme sen arvoisia!