Siirry sisältöön

Valtion neuvotteluissa loppusuora häämöttää

Valtion työ- ja virkaehtosopimuksesta on neuvoteltu ahkerasti koko viikonloppu ja maanantai-iltapäivä. Sekä kikytunnit että sopimuskausi ovat olleet tarkan keskustelun alla.

Koko viikonlopun ja maaliskuun 30. päivän iltapäivän neuvottelut ovat tuottaneet edistystä valtion virka- ja työehtosopimusneuvotteluissa. Pöydässä on käsitelty sekä työaikakysymyksiä, kikytunteja, palkankorotuksia että sopimuskauden pituutta.

− Edistystä on tapahtunut ja osapuolet ovat näkemyksissään lähentyneet ja loppusuora häämöttää. Katsotaan millaisen loppukirin saamme, sopimuskausihan päättyy huomenna tiistaina 31. maaliskuuta, toteavat JHL:n sopimustoimitsijat Jorma Viiala ja Erika Mattsson.

Neuvotteluja jatketaan tiistaina 31. maaliskuuta.

Lisätietoja:
sopimustoimitsija Erika Mattson, 0400 461 411
sopimustoimitsija Jorma Viiala, 040 3101215