Siirry sisältöön

Yliopistoille neuvottelutulos

Yliopistojen työehtosopimuksessa saavutettiin tiistai-iltapäivällä 24.3. neuvottelutulos.

Yliopistojen yleisestä työehtosopimuksesta on saavutettu neuvottelutulos tiistaina 24. maaliskuuta. Sopimuksen sisällöstä viestitään tarkemmin, kunhan osapuolet ovat käsitelleet neuvottelutuloksen hallinnoissaan.

– Neuvottelut käytiin vauhditetussa aikataulussa koronaepidemian suljettua yliopistojen ovet. Nyt on tärkeää keskittyä epidemian hidastamiseen, suojeltava erityis- ja riskiryhmiä tartunnoilta sekä varmistettava yhteistoiminnassa työn ja opiskelemisen turvallisuus yliopistoympäristössä, sanoo sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen.

Yliopistoje työehtosopimuskesta neuvottelevat JHL, Juko ja Pro sekä työnantajapuolella Sivistystyönantajat.

Lisätietoja sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen, 050 461 9301