Siirry sisältöön

Yksityiselle opetusalalle sekä ammatillisiin aikuiskoulutuskeskuksiin neuvottelutulos

Yksityiselle opetusalalle ja ammatillisiin aikuiskoulutuskeskuksiin saavutettiin neuvottelutulos myöhään maanantai-iltana 23. maaliskuuta. Neuvottelutulos menee vielä osapuolten hallintojen käsittelyyn.

Yksityisen opetusalan sekä ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksista on saavutettu neuvottelutulos myöhään maanantai-iltana 23. maaliskuuta.

Kikytunnit poistuvat noudattaen työmarkkinoilla muodostunutta ns. yleistä linjaa. Sopimuksen sisällöstä kerrotaan JHL:n jäsenille tarkemmin, kunhan osapuolet ovat käsitelleet neuvottelutuloksen hallinnoissaan.

Neuvotteluosapuolia ovat palkansaajapuolella JHL, Jyty ja OAJ ja työnantajapuolella Sivistystyönantajat

– Neuvottelutulos saavutettiin erittäin poikkeuksellisessa ja haastavassa yhteiskunnallisessa tilanteessa ja ne käytiin vauhditetussa aikataulussa koronaepidemian suljettua oppilaitosten ovet. Nyt on tärkeää keskittyä epidemian hidastamiseen, suojeltava erityis- ja riskiryhmiä tartunnoilta sekä varmistettava yhteistoiminnassa työn ja opiskelemisen turvallisuus, toteaa sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen.

Lisätietoja: sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen, 050 461 9301