Siirry sisältöön

Kunta-alalla työskentelevä JHL:n jäsen, meillä on sinulle asiaa

JHL:n mielestä kunta-alan sopimusneuvotteluja pitäisi jatkaa, jotta turvataan hyvät palkankorotukset ja työrauha näissä vaikeissa oloissa.

Hyvä kunta-alalla työskentelevä JHL:n jäsen!

Julkisuudessa on liikkunut erilaisia tietoja kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen eli KVTES:in neuvotteluista, sisällöistä ja tavoitteista.

JHL:n mielestä neuvotteluja pitäisi jatkaa, jotta turvataan hyvät palkankorotukset ja työrauha näissä vaikeissa oloissa. JHL on esittänyt neuvotteluissa selkeitä ratkaisuja, mutta yksimielisyyttä ei ole syntynyt. Riittävät palkankorotukset ovat tapa osoittaa arvostusta kaikille julkiselle sektorilla työskenteleville.

Katso videolta JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laineen ja neuvottelupäällikkö Kristian Karraschin katsaus siitä, mikä tilanne kunta-alan neuvotteluissa oikeasti on.

Neuvottelut kunta-alalla ajautuivat eilen umpisolmuun. Neuvottelupäällikkö Kristian Karrasch ja puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kertovat, mitä neuvottelupöydässä oikein tapahtui.#TalkootOnOhi

Julkaissut Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Perjantaina 20. maaliskuuta 2020

JHL:n arvojen kärjessä on vastuu. Nyt tarvitsemme aitoa sopimista. Neuvottelut tulee käydä neuvottelupöydässä eikä sosiaalisessa mediassa tai julkisuudessa huutelemalla.

Toivotamme sinulle voimia ja jaksamista! Suomi selviytyy sinun ansiostasi!

JHL:n sopimustoimitsija Kari Bagge tiivistää tunnelmia blogissaan: Taktista peliä kuntapöydässä