Siirry sisältöön

Oletko tulossa JHL-opiston kurssille lentämällä? Koronavirustilanne vaikuttaa lentoihin – katso toimintaohje

Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa JHL-opiston kurssilaisten mahdollisuuksiin matkustaa kurssille lentämällä, koska Finnair on perunut useita kotimaanlentoja aina huhtikuun loppuun saakka. Mikäli matkatoimiso CWT:ltä ei lennon varanneille ole tullut mitään tietoja, kannattaa ottaa yhteyttä kurssineuvontaan.

Koronavirustilanteen vuoksi Finnair on perunut useita kotimaan lentoja aina huhtikuun loppuun saakka. Tämä saattaa vaikuttaa lento-oikeuden piiriin kuuluvien JHL:n jäsenten matkustustamiseen JHL-opistolle.

Mikäli olet tulossa kurssille ja varannut lennon, mutta et ole saanut mitään tietoja CWT matkatoimistolta, ota yhteyttä JHL:n kurssineuvontaan. Sovi muusta matkustustavasta, esimerkiksi yöjunalla saapumisesta tms.

JHL:n kurssineuvonta puh. 010 7703 510, ma–to kello 10–14.
Sähköinen yhteydenottolomake.

Finnairin perumat lennot (tilanne 11.3.2020)

  • kaikki Jyväskylän, Kajaanin, Kokkolan ja Kemin lennot ajalta 1.-30.4. 2020.