Siirry sisältöön

Yliopistojen pöydässä keskusteltiin yhteistoiminnasta ja työehtosopimuksen yleisistä määräyksistä

Yliopistoneuvotteluissa käsiteltiin keskiviikkona 4. maaliskuuta työehtosopimuksen yleisiin määräyksiin. Neuvottelijat keskustelivat myös työntekijäpuolen yhteistoiminta-asioihin liittyvistä tavoitteista.

Yliopistoneuvotteluissa keskiviikkona 4. maaliskuuta pureuduttiin työehtosopimuksen yleisiin määräyksiin. Käsittelyssä olivat muun muassa työntekijäpuolen tavoitteet velvoittavampaan  sopimiseen yhteistoiminta-asioissa.

Seuraavan kerran neuvottelijat taapaavat torstaina 12. maaliskuuta. Silloin käsittelyssä ovat työaika-asiat.

– Toiveissa olisi, että tuon teeman tiimoilta pöydälle saataisiin kikyn poistamiseen tähtäävät ratkaisut, kertoo JHL:n sopimutoimitsija Reetta Kuosmanen.

Voit seurata JHL:n neuvotteluiden etenemistä koko kierroksen ajan sivulta jhl.fi/talkootonohi. Tuoreimmat kuulumiset yliopistojen sopimusneuvottelujen etenemisestä löydät Twitteristä: JHL (@jhlry) sekä sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen (@ReettaKoo). Tunnisteemme on #talkootonohi