Siirry sisältöön

Yliopistojen sopimusneuvotteluissa luottamusmiesten toimintaedellytykset tapetilla

Yliopistojen työehtosopimusneuvotteluissa keskityttiin perjantaina 28. helmikuuta luottamusmiesten toimtaedellytyksiin.

Yliopistojen työehtosopimusneuvotteluissa luottamusmiesten toimintaedellytykset olivat perjantain 28. helmikuuta neuvottelujen teemana. Käsittelyssä oli muun muassa JHL:n ajama luottamusmiesten tiedonsaantioikeuksien parantaminen.

Sopimustoimitsija Reetta Kuosmasen mukaan luottamusmiesasian lisäksi alustavaa keskustelua käytiin myös palkkausjärjestelmän soveltamisesta.

– Seuraavan kerran neuvottelemme 4.maaliskuuta. Aika käy vähiin. Isoja asioita on ratkaisematta pelkästään asioiden käsittelynkin osalta. Kiky-tunneista tai palkankorotuksista emme ole päässeet vielä keskustelemaan millään tasolla, Kuosmanen toteaa.

Lisätietoja: sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen, 050 461 9301

Voit seurata JHL:n neuvotteluiden etenemistä koko kierroksen ajan sivulta jhl.fi/talkootonohi. Tuoreimmat kuulumiset yliopistojen sopimusneuvottelujen etenemisestä löydät Twitteristä: JHL (@jhlry) sekä sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen (@ReettaKoo). Tunnisteemme on #talkootonohi