Siirry sisältöön

Yksityisen opetusalan ja ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten sopimusneuvotteluissa tavoitteet pöydässä

Yksityisen opetusalan ja ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusneuvotteluissa keskiviikkona 12. helmikuuta käytiin alustavasti läpi sopimustavoitteita.

Sekä hallinto- ja tukipalvelujen että opettajien sopimustavoitteet olivat keskiviikkona 12. helmikuuta neuvottelujen pääaiheena, kun yksityisen opetusalan ja ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusneuvottelijat istuvat saman pöydän ääreen. Alustavaa tarkastelua tehtiin hyvässä hengessä, toteaa JHL:n sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen.

Kuosmasen mukaan yksi tärkeimpiä asioita tulee olemaan hallinto- ja tukipalvelujen palkkausjärjestelmään liittyvät kysymykset ja se, miten näitä kysymyksiä käsitellään.

Seuraava neuvottelijoiden tapaaminen on 26. helmikuuta.

Lisätietoja: sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen, 050 461 9301

Voit seurata JHL:n neuvotteluiden etenemistä koko kierroksen ajan sivulta jhl.fi/talkootonohi. Tuoreimmat kuulumiset sivistysaloja koskevien sopimusneuvottelujen etenemisestä löydät Twitteristä: JHL (@jhlry) sekä sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen (@ReettaKoo). Tunnisteemme on #talkootonohi