Siirry sisältöön

Kiinteistöpalvelualalla lakonuhka 18. helmikuuta alkaen – JHL:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä

Palvelualojen liitto PAM on ilmoittanut lakoista kiinteistöpalvelualalla. Ensimmäiset lakot alkavat 18. helmikuuta, ellei neuvottelutulokseen päästä sitä ennen. JHL:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä, jos lakko toteutuu.

Palvelualojen liitto PAM on ilmoittanut kiinteistöpalvelualan lakoista. Ensimmäinen lakko alkaa tiistaina 18. helmikuuta, jos alan neuvotteluissa ei päästä tulokseen.

Kiinteistöpalvelualalla lakon piirissä ovat viikoilla 8 ja 9 kaikki PAM:n erikseen nimeämät toimipaikat, joissa tehdään kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen alaista työtä. Lakkojen ajankohdat ja kohteet löytyvät PAM:n sivuilta.

JHL:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä.

Katso ohjeistus ja menettelytavat, jos toinen liitto on julistanut työtaistelutoimia työpaikallasi.